Château du Ludaix in Marcillat en Combrailles

Chateau du Ludaix - een sprookjes kasteel
Château du Ludaix in Marcillat en Combrailles

Château du Ludaix – Een Sprookjes Kasteel

Gelegen op een terrein van 3 hectare met prachtig volgroeide tuinen, is Chateau du Ludaix de perfecte locatie voor die luxe vakantie, een midweek, kort verblijf, of een speciale gelegenheid. het is ook de perfecte accomodatie voor cursusen, workshops, film en foto shoots.

Het Château ligt in het kleine plaatsje Marcillat en Combraille, in het departement Allier (Region Auvergne) in het centrum van Frankrijk, ongeveer 3 uur rijden ten zuiden van Parijs.

Het château is het jaar rond beschikbaar en kan onderdak bieden aan 18 personen in slaapkamers met privé badkamers die allemaal hun eigen karakter hebben en ontworpen en ingericht zijn met een mengsel van Franse en Engelse antiek.

Het is ook mogelijk van het Château te genieten voor slechts een paar dagen, door Bed & Breakfast te boeken.

Of u kunt genieten van het Beheerders huis, het poorthuis van het kasteel. Pas geheel opnieuw ingericht biedt het u twee slaapkamers met aangrenzende badkamers en een grote woonkamer.

De meest avonden is het mogelijk te dineren in de met kaarsen verlichtte eetzaal, of de staf van het kasteel kan u boeken in een van de lokale restaurants.

Testimonial

Detail

“We had the great pleasure of staying at the chateau during New Year week. The accommodation was first class – we stayed in the Leopard suite which was elegantly decorated, spotlessly clean and had a terrific view of the gardens via the balcony. Other rooms in the chateau are similarly impressive, and we spent many hours in the lounge relaxing infront of the huge open fire. Stephanie and David were the perfect hosts – making us feel like the chateau was our own. We ate out in Montlucon in some of the great restaurants there, but the highlight for us was the celebration meal Stephanie put on for us one evening with delicacies from the region – sensational!”
Jamie and Anne, High Wycombe, UK

Visit the website:
Château du Ludaix

Marcillat en Combrailles, France

No comments yet.

Join the Conversation