Landelijk Hotel en Restaurant ´Le cuisinier en Combraille´

Een geweldige plek om uw zomervakantie door te brengen
Landelijk Hotel en Restaurant ´Le cuisinier en Combraille´

Over Le cuisinier en Combraille:

Bij ‘Le cuisinier en Combraille´ in Vergheas gaat het om rust, ontspanning en culinair genieten. In het midden van de groene heuvels, tussen de velden, hebben de twee hosts een oase van welzijn en luxe gecreeerd, waar ze u graag verwelkomen.
U kunt genieten van de heerlijke diners, de prachtige tuin, het adembenemende uitzicht, de schone lucht, de wilde natuur en zich uitleven met wandelen of fietsen.

Kookworkshops:

Als thuishaven voor excelente culinaire prestaties, begon Le cuisinier en Combraille in 2006 met kookworkshops in de oude boerderij in Vergheas, Frankrijk, slechts 15 km van Kasteel du Ludaix.

De eerste kookgroep die we mochten ontvangen was de onvergetelijke ´Les copins culinaires´ uit Eindhoven. Daarna zjn nog vele groepen gevolgd.
Met veel plezier accepteerde Jacco Scheper, de chefkok van Le cuisinier en Combraille de uitnodiging van Stephanie Holland van Chàteau du Ludaix om gezamelijk kook cursussen en workshops te geven.

Verblijf bij Le cuisinier en Combraille:

Overweegt u een vakantie of kort verblijf bij Le cuisinier en Combraille, bezoekt u dan de website van Le cuisinier en Combraille voor kamer informatie, tarieven, lekker eten en meer….
U kunt daar ook online boeken.
Le Cuisinier website

Vivier, 63000 Vergheas, France

No comments yet.

Join the Conversation