Je kunt als francofiel ook wel eens een keer hebben dat je denkt: ´weet je wat ik blijf eens een keer thuis en ik ga niet naar Frankrijk in de vakantie´. Misschien komt dat budget-technisch gezien net even wat beter uit. Vergeet dan niet dat het ook mogelijk is om in Nederland een hele leuke tijd te hebben. Stel je voor dat je op date wilt in de vakantie in Nederland. Dan is het mogelijk om een ondeugende date te plannen via sexdate eindhoven. Het feit dat het een ondeugende date is, wil niet zeggen dat het ´date´-gedeelte uit het oog verloren mag worden. Daarom enkele tips om je date leuk te maken.

Ga iets leuks doen 

Het is natuurlijk erg spannend om een ondeugende date te plannen. Je treft iemand online en dan ga je plannen maken samen om daadwerkelijk op date te gaan. Het ondeugende karakter van de date wil nog wel eens het ´date-achtige´ van de ondeugende date doen ondersneeuwen. Daarom enkele tips: 

Ergens wat drinken

Ga zeker met z’n tweeën ergens gezellig wat drinken. Doorgaans leer je elkaar zo veel beter kennen. Dit is dan natuurlijk wel iets wat je moet zien zitten. Sommige mensen houden ervan om een date zo oppervlakkig mogelijk te houden. Maar dan gaan wij in deze blog niet vanuit. Ons uitgangspunt is dus dat je het wel leuk vindt om elkaar beter te leren kennen. Online zul je ook wel de nodige gesprekken uitgewisseld hebben, maar in het echt is het toch net even anders.

Samen wat eten

Ergens wat eten kan ook leuk zijn. Je voelt vanzelf wel aan, tijdens het drankje in een café, of je ook wel zin hebt om ergens iets te eten. Het is natuurlijk een date en daar hoort toch wel iets meer bij dan alleen afspreken op de parkeerplaats bij een hotel om dan daar enkele uren met elkaar te vertoeven. Dat kan ook, maar dat is niet scène die we in deze blog voor je schetsen. 

Spreken jullie nog een keer af? 

Het kan voorkomen dat jullie elkaar zo leuk vinden dat er misschien wel wat meer uitgroeit dan een vluchtige ontmoeting. Zelfs als je daar niet vanuit bent gegaan toen je op de ondeugende date ging, is het mogelijk dat dit gebeurt. We kunnen je niet vertellen of je hier eraan toe moet geven ja of nee, dit is puur persoonlijk en dat mag je dus helemaal zelf weten. Wanneer je aanvoelt dat zoiets in de toekomst misschien mogelijk zou zijn, is het helemaal geen gek idee om het gewoon uit te spreken.

Pin It on Pinterest